fbpx

Zwemschool De Winter Sport

Voor meer informatie maakt u uw keuze waar naar u opzoek bent.

Leren zwemmen bij ons is leuk, persoonlijk en veilig. Door het geven van zwemles in kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Zo leert je kind makkelijker, technisch beter en sneller zwemmen.

Zwemles Diploma ABC

Kan uw kind geen genoeg krijgen van zwemmen. Wij hebben een eigen DEF-diploma lijn die de kinderen uitdaagt om op een leuke manier nieuwe zwemtechnieken te leren. Hier komt Wedstrijd-, Survival- en reddend zwemmen aanbod ook maken ze kennis met Waterpolo en wereld zwemslagen.

Zwemles Diploma DEF

Kinderen die snel zenuwachtig zijn, concentratieproblemen hebben of vanwege andere problematiek moeite hebben om reguliere lessen te volgen, komen vaak tot hun recht tijdens privé les.

Privéles

Nieuws van De Winter Sport

image
Voorzitter NSWZ Spreekt Zich Uit Over De Nieuwe Corona Maatregelen
Vol verbazing ben ik de afgelopen twee dagen doorgekomen. Een achtbaan van standvastige principes en financiële belangen en veiligheid. Het laatste bleek kennelijk wel de minst belangrijke factor de laatste dagen. De vaccinatiegekte is in Den Haag naar hun kop gestegen, zullen wij maar zeggen. Iets waar ik mij verder nooit over uitlaat. Maar nu treft het mijn vak, mijn branche en mijn passie.

Lees verder

image
'T Gooische Bad bereidt zich voor op de 1,5 meter norm
Zwembad ’T Gooische bad wordt momenteel grondig verbouwd. Het zwembad wat nu bijna 2 jaar open is moest vanwege de uitbraak van het Corona virus half maart haar deuren sluiten. 'T Gooische bad bereidt zich nu voor op de 1,5 meter norm om zwemlessen te geven aan kinderen.

Lees verder

image
Parkeren Kerkelanden
Momenteel worden in de straat werkzaamheden verricht die lijken op het eerder besproken aanleggen van een stoep en rabatparkeerstrook. Aangezien we hier niet over zijn geïnformeerd is het ons wederom onduidelijk wat er gebeurd. De parkeergelegenheid rondom het zwembad staat hierdoor momenteel onder druk.

Lees verder

image
YES! WIJ ZIJN OPEN!
De openingstijden voor de zwemlessen zijn: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 14.30 – 18.45 uur. Woensdag 13.45 – 17.00 uur. Zaterdag en zondag 07.45 – 17.00 uur. Wij zitten niet stil, want binnenkort gaan wij meer leuke lessen aanbieden zoals: 

Lees verder

image
Meld je nu aan voor de basiscursus snorkelen die start op dinsdag 11 september
Vakantieplannen voor de herfst- of kerstvakantie of net terug van vakantie en heb je de onderwaterwereld ontdekt? Tijdens deze 8 weekse snorkelcursus leer je op een speelse manier de basisvaardigheden van het snorkelen. Je raakt gewend aan het dragen van een duikbril en flippers en krijgt de ademtechniek van het snorkelen aangeleerd. Je oefent met zigzag parcours, door hoepels heen zwemmen en leert voorwerpen van de bodem op te duiken.

Lees verder

image
image
Vergunning zwembad Kerkelanden
Het is eindelijk zo ver! We mogen met trots bekend maken dat we de vergunning binnen hebben voor ons zwembad in Kerkelanden. Na een lange weg zijn de gemeente Hilversum met wethouder Voorink en Shiva de Winter er samen in goed overleg uitgekomen en konden zij elkaar gister de hand schudden.

Lees verder

image
Laat je hart spreken voor meer zwemles in Hilversum
Wij vragen jullie om samen met ons woensdag avond 14 februari om 20.00 uur aanwezig te zijn in het gemeentehuis in Hilversum om de gemeenteraad ervan te overtuigen hoe belangrijk het is dat ons instructiebad er komt. Zo kunnen we ons samen sterk maken voor de komst van het zwembad!

Lees verder

image
Body Shape nieuwe groep start 8 januari
Maandag 8 januari 2018 start een nieuwe groep Body Fit in onze Dans & Sport Studio. Start het nieuwe jaar goed, schrijf je snel online in en doe mee!

Lees verder

image
Openingstijden zwemschool feestdagen
Nog twee weken en dan begint de kerstvakantie. De zwemlessen gaan zoveel mogelijk gewoon door maar tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

image
Zwemschool De Winter Sport verhuist naar een eigen zwembad
Vanaf begin 2018 gaan de zwemlessen plaatsvinden in het zwembad Kerkelanden. Naast zwemlessen gaat zwemschool De Winter Sport aqua activiteiten aanbieden.

Lees verder

image
Eenvoudig push- of privé les aanvragen via de App
Nieuw in onze app is het handige formulier om een push- of privéles aan te vragen.

Lees verder

image
De Winter Sport op Hilversum Actief
Op Hilversum Actief staat centraal op het Marktterein het podium van Dans & Sport Studio De Winter Sport. Onze studio verzorgt dansoptredens, demonstraties van dans- en sportlessen en we organiseren leuke workshops voor kinderen en volwassenen.

Lees verder

image
Nieuwe groepen Peuter & Kleuter Dans
Vanaf vrijdag 25 augustus starten nieuwe peuter & kleuter danslessen. In deze lessen komen de kleintjes spelenderwijs in aanraking met bewegen op muziek.

Lees verder

image
Open lesweek bij Dans & Sport Studio De Winter Sport
De zomervakantie loopt op een eind, iedereen gaat weer langzaam aan naar school of aan het werk. Dit is de periode om een sport of activiteit te kiezen. Neem tijdens de open lesweek een kijkje bij onze leuke danslessen en doe lekker me, iedereen van jong tot oud is welkom!

Lees verder

image
Summerschool met coole danslessen
In de zomervakantie toveren we onze dansschool om in een echte summerschool. Tijdens de leuke en gevarieerde zomerse danslessen werken we toe naar een spectaculaire einddans! In de eerste week van de zomervakantie is het thema Clipdance/Streetdance!

Lees verder

image
Voordelige zwemlessen deze zomer!
Koop 5 extra zwemlessen voor de prijs van 4. De extra zwemlessen kun je via de app eenvoudig inplannen.

Lees verder

image
In de maand juni leuke rugtas cadeau
De hele maand juni geven we een leuke rugtas cadeau als je je kind aanmeldt voor de zwemlessen, super handig met het oog op het nieuwe schooljaar!

Lees verder

image
Vakantiecursus Snorkelen 2017 start 4 juni!
Nieuwsgierig naar de onderwater wereld? De mooiste vissen spotten en schelpen vinden deze zomervakantie? Volg de vakantiecursus snorkelen bij De Winter Sport en haal het gecertificeerde basis snorkel diploma!

Lees verder

image
Dansen in de meivakantie
Zoek je een plek waar je kinderen hun energie kwijt kunnen met dit koude weer? Kom deze meivakantie samen met vriendjes en vriendinnetjes dansen bij Dansschool De Winter Sport.

Lees verder

image
Shiva de Winter opent samen met familie Bastiaanse Bazs!
Shiva de Winter opent in samenwerking met de familie Bastiaanse Bazs. Vanaf 5 april zijn jullie van harte welkom bij Bazs op de Havenstraat 11 in Hilversum!

Lees verder

image
Op 5 februari 2017 start de basiscursus snorkelen!
Tijdens de leuke en leerzame snorkelcursus krijg je verschillende oefeningen om op een speelse manier de basisvaardigheden van het snorkelen te leren.

Lees verder

image
Nieuw in Hilversum: de eerste Zwemles Winkel van Nederland
Naast informatie over zwemlessen voor kinderen heeft De Zwemles Winkel een uitgebreid assortiment zwemkleding en accessoires.

Lees verder

image
De Winter Sport ISO 9001 gecertificeerd
Zwemschool De Winter Sport uit Hilversum is per 1 januari 2017 de eerste officiële ISO 9001 gecertificeerde zwemschool in Nederland.

Lees verder

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

De zwemschool is ISO gecertificeerd: iso