fbpx

Zwemschool De Winter Sport

Voor meer informatie maakt u uw keuze waar naar u opzoek bent.

Leren zwemmen bij ons is leuk, persoonlijk en veilig. Door het geven van zwemles in kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Zo leert je kind makkelijker, technisch beter en sneller zwemmen.

Zwemles Diploma ABC

Kan uw kind geen genoeg krijgen van zwemmen. Wij hebben een eigen DEF-diploma lijn die de kinderen uitdaagt om op een leuke manier nieuwe zwemtechnieken te leren. Hier komt Wedstrijd-, Survival- en reddend zwemmen aanbod ook maken ze kennis met Waterpolo en wereld zwemslagen.

Zwemles Diploma DEF

Kinderen die snel zenuwachtig zijn, concentratieproblemen hebben of vanwege andere problematiek moeite hebben om reguliere lessen te volgen, komen vaak tot hun recht tijdens privé les.

Privéles

Peuter & Kleuter Dans

Peuter & Kleuterdans is het spelenderwijs bewegen op muziek. Het stimuleert de ontwikkeling van je kind op motorisch, sociaal en emotioneel vlak. De danslessen bestaan uit allerlei vrolijke spelvormen. Op deze manier maakt je kind kennis met de wereld die dans heet!

meer informatie

Volwassenen

Deze dansles is speciaal voor volwassenen.

meer informatie

Streetdance

Streetdance is uit je dak gaan op de hipste muziek, een stoere dansvorm om samen met vrienden en vriendinnen te doen. Streetdance is leuk voor jong én oud!

meer informatie

Kids dance

Houd jij van vrij dansen? Kun je niet stilzitten zodra je muziek hoort en dans je het liefst op bekende hits? Dan is kidsdance iets voor jou. Zwingende danspassen leren uit Streetdance, Jazz, Hiphop en algemene dansvorming.

meer informatie

Modern / Jazz

De organische beweginsstijlen uit de moderne dans worden gecombineerd met de explosieve bewegingen uit de jazz dans. Bij Jazz staat de jazz-techniek centraal, denk hierbij aan jazz-hands en veel verplaatsende bewegingen. Er wordt gewerkt aan de muzikaliteit en coördinatie op swingende muziek.

meer informatie

Hiphop

HipHop is een dansstijl die vraagt om bouncing, rocking and grooving, veel energie en een liefde voor HipHop & Rap muziek. Een dansstijl afkomstig uit de VS en samen met Break de basis legt voor het element Dans binnen de HipHopcultuur. Leer de foundations, verdiep je in muziek ervaar je eigen vrijheid in deze stijl!

meer informatie

Klassiek Ballet

Klassiek ballet is de oudste vorm van ballet en is veel meer dan dansen alleen. Allerlei aspecten komen aan bod tijdens de lessen zoals coördinatie, lichaamshouding, lenigheid en sierlijkheid. Klassiek ballet zorgt voor een soepel en sterk lichaam en is daardoor ook een hele mooie basis voor het aanleren van andere moderne dansvormen. De oefeningen worden uitgevoerd aan de barre, au milieu (in het midden) en over de diagonaal.

meer informatie

Zumba

Zumba is een op Latin geïnspireerde dans-fitnessles waarin Latijns-Amerikaanse en internationale muziek en dansbewegingen zijn verwerkt. Geen moeilijke pasjes, gewoon lekker dansen en op een feestelijke manier calorieën verbranden. De vrolijke muziek werkt aanstekelijk. Zumba is voor alle leeftijden en alle fitnessniveau's toegankelijk.

meer informatie

Musical

Tijdens deze musicalles komt niet alleen dans maar ook acteren en zingen aan bod. Houd jij van dansen, zingen en acteren dan is deze musical les wat voor jou!

meer informatie

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

De zwemschool is ISO gecertificeerd: iso