fbpx
Home

Zwemschool De Winter Sport

Voor meer informatie maakt u uw keuze waar naar u opzoek bent.

Leren zwemmen bij ons is leuk, persoonlijk en veilig. Door het geven van zwemles in kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Zo leert je kind makkelijker, technisch beter en sneller zwemmen.

Zwemles Diploma ABC

Kan uw kind geen genoeg krijgen van zwemmen. Wij hebben een eigen DEF-diploma lijn die de kinderen uitdaagt om op een leuke manier nieuwe zwemtechnieken te leren. Hier komt Wedstrijd-, Survival- en reddend zwemmen aanbod ook maken ze kennis met Waterpolo en wereld zwemslagen.

Zwemles Diploma DEF

Kinderen die snel zenuwachtig zijn, concentratieproblemen hebben of vanwege andere problematiek moeite hebben om reguliere lessen te volgen, komen vaak tot hun recht tijdens privé les.

Privéles

Zwemschool De Winter Sport

Door het geven van les in kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Zo leert je kind, makkelijker, technisch beter en sneller zwemmen. Bij zwemschool De Winter Sport gaat je kind met plezier naar zwemles. 

Zwembad 'T Gooische Bad

In Zwembad 'T Gooische Bad worden verschillende aqua activiteiten aangeboden zoals aquarobics, aquajoggen, banenzwemmen, zwangerschapszwemmen en baby- & peuterzwemmen. Neem een kijkje op onze website voor het volledige aanbod, rooster en de tarieven.

Dansschool Dance Dance Dance

Alle danslessen bij de Winter Sport worden aangeboden in kleine groepen van niet meer dan 10 personen. We geven leuke en gevarieerde lessen in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Dit zorgt voor dat extra stukje individuele aandacht en begeleiding. 

The Bootcamp club

The Bootcamp club biedt verschillende Les Mills sportlessen aan zoals body pump, GRIT series, body balance en Barre. Neem een kijkje op onze website voor het volledige aanbod, rooster en tarieven.

Hilversum Sportief

Het volledige sportaanbod van De Winter Group is te vinden op Hilversumsportief.nl  

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

De zwemschool is ISO gecertificeerd: iso